pierrepi pressofusioni - aluminium radiators

www.pierrepi.ro

prezentarea companiei

radiatoare de aluminiu

office@pierrepi.ro

Despre companie

Noua unitate de productie PIERREPI PRESSOFUSIONI din Bucuresti este parte integranta a GRUPULUI RAGAINI, leader mondial in productia de radiatoare din aluminiu presofus.

Din GRUPUL RAGAINI fac parte si societatile FORM, LOMET, HOX, ADHOC, RAGALL, MECTHERM si DECORAL, care sunt situate de peste 30 ani in virful mondial al sectorului cu o productie care depaseste in acest moment 20.000.000 de unitati de radiatoare anual.

Creata in special pentru aria balcano-rusa, unde pe piata se remarca o apreciere crescatoare a caloriferelor din aluminiu presofus, atat pentru calitatile tehnice cat si pentru design, PIERREPI PRESSOFUSIONI, dintre marii producatori de radiatoare din aluminiu, este prima si unica realitate productiva prezenta in Europa de Est.

Fabrica ocupa o arie de cca 25.000 mp, si a fost complet restructurata si dotata cu tehnologiile cele mai moderne si avansate existente pe piata la ora actuala.

PIERREPI PRESSOFUSIONI este singura fabrica, ce, printre altele, produce radiatoare de 100 mm latime testate la o rezistenta de 30 bar, si o rezistenta la explozie de 60 bar, si toate produsele sale sunt certificate si garantate pentru 10 ani pentru vopsea si eventuale defecte de fabricatie, in asa fel incat sa asigure un randament maxim, incredere si durabilitate in timp.

O cercetare meticuloasa si aprofundata in proiectare este caracteristica principala a radiatoarelor noastre, care sunt gandite si realizate cu maxima atentie din punct de vedere tehnic si al design-ului, cu scopul de a furniza clientului un produs destinat exclusiv amenajarilor interioare.

Pentru orice informatii suplimentare referitoare la produsele noastre, va invitam sa vizitati paginile internet ale GRUPULUI RAGAINI, pentru a putea evalua mai bine gama vasta prin care ne distingem.